ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ








 ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ








Πλησιάζουν τα γενέθλια του καλού μου και εφόσον μου έφτιαξε και εκείνος στα γενέθλιά μου τουρτίτσα σκέφτηκα να ανταποδώσω την πράξη!!!! Φυσικά ο αιγόκερος μέσα μου δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τις 22 Απριλίου, έπρεπε να ψάξω συνταγές για τούρτα από τώρα. Βρήκα πάρα πολλές, με σοκολάτα, μπισκότα, παντεσπάνια κ.τ.λ., συζητούσαμε όμως τις προάλλες για τις τούρτες παγωτού. Έψαξα λοιπόν σήμερα και ειλικρινά βρήκα αυτό που έψαχνα!!! Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς!!

ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ:
125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
25 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ:
250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΥ (1 ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ)
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ (1,5 ΚΟΥΤΑΚΙ)
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ (1 ΚΟΥΤΑΚΙ)
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, OREO, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ:
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ 'Η ΤΡΟΥΦΑ 'Η ΠΟΥΡΑΚΙΑ 'Η ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΣΕΡΚΙ-ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ  ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΠΟΛ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ, ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.  ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου