ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ

ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ



Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε ποτέ δυστυχώς.. Σήμερα άλλη μια μέρα με μαστόρους στο σπίτι και η κουζίνα είναι απροσπέλαστη, έτσι χρειαζόμαστε κάτι γρήγορο, χορταστικό και γευστικό περνώντας ελάχιστο χρόνο στην κουζίνα!! Πριν από 1 χρόνο έφαγα στην Θεσσαλονίκη το ωραιότερο βρώμικο, το βραστό, και φυσικά κόλλησα. Ιδού λοιπόν η συνταγή!!

ΥΛΙΚΑ:
6 ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΙΑ HOT DOG
6 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
ΜΙΣΟ ΛΑΧΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΞΥΔΙ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
2-3 ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ. ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΣΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΩΝΤΑΣ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΥΓΡΟ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ή ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΡΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΟΥ. ΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΠΙΠΕΡΑΚΙ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ. ΒΑΖΕΤΕ 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ HOT DOG ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ. ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΙΣΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ. ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου