ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε!!! Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο μενού για την αυριανή ημέρα ώστε να δώσω ιδέες στις νοικοκυρές μας!! Φυσικά είναι ένα κλασικό μενού με ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, και είναι φαγητά τα οποία εμένα προσωπικά μου αρέσουν και μου ταιριάζουν σε γεύσεις, αλλά όπως και να έχει μπορείται να χρησιμοποιήσεται τις ιδέες μου σαν μπούσουλα για τα δικά σας πιάτα!! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φαγητά που διάλλεξα.....

ΟΡΕΚΤΙΚΟ:    ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ


ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ

 ΥΛΙΚΑ:
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΥΛΛΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΛΥΜΕΝΟ ΣΕ 300 ML. ΚΑΥΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 ΑΥΓΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ
300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 
200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΑΧΑΡΙ
3/4 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΧΛΩΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΕΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΥ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΡΑΓΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ Η ΑΛΚΟΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΖΩΜΟ ΜΑΣ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ. ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.  ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΑΣ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ, ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190C ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1-1,5 ΩΡΑ.

ΣΑΛΑΤΑ:   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ:
1 ΛΑΧΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ
1 ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
6-7 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΡΟΚΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΛΑΔΑΚΙ 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΑΚΙ
1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΝΙΘΟΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΟΥΚΟΒΟ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ)
1-2 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ, ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΔΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΛΥ ΝΕΡΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!!


ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ:   ΓΙΑΟΥΡΤΑΒΑ (ΑΡΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ)


ΓΙΑΟΥΡΤΑΒΑ

ΥΛΙΚΑ:  
2 ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙΣΙΟ 'Η ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
3 ΚΙΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ
6 ΑΥΓΑ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ 4-5 ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ
1 ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
1 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
ΚΑΝΤΕ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ. ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ  ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΩΜΟΥ. ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 180C ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΝΑ ΧΡΥΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΣΕ ΜΠΟΛ, ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ!!!


ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ:      ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ



ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
4 ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΤΑΜ
1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ

ΣΙΡΟΠΙ:
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΛΗ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΝΙΑΚ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ 15ΛΕΠΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΡΥΟ. ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΞΕΡ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΕΙΟΜΟΡΦΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ ΣΑΝΤΙΓΥΣ ΠΑΛΙ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΣΕ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΡΟΖΕΤΕΣ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!



2 σχόλια: