ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ


Παρά τις δυσκολίες της χθεσινής νύχτας (λήστεψαν τους διπλανούς μας), εμείς σήμερα κοιτάμε μπροστά, γιατί κακά τα ψέματα, η ζωή είναι ένα απρόβλεπτο κουβάρι που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας και εμείς έχουμε δυο επιλογές, είτε να παρακολουθήσουμε να ξετυλίγετε, είτε να το ξετυλίξουμε εμείς!! Αρκετά όμως με την παραφιλολογία μου όμως, σήμερα σας έχω μια καθαρά καλοκαιρινή συνταγή με γεύση, άρωμα και το αγαπημένο μου χρώμα, ροδακινί!!!!!!!

ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΩΝ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
2 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΥΓΙ ΕΡΜΟΛ Ή ΜΟΡΦΑΤ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΚΙΛΟ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ(ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
1 ΡΑΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΝΙΑΚ
2 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΥΓΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΙ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΡΙΚΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΙΑΚ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΤΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΛΥΘΟΥΝ. ΑΝΑΜΥΓΝΕΙΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΝΑ ΒΡΑΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΒΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑΚΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου